― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceRomc posvetil pesem svoji ženi

Romc posvetil pesem svoji ženi

- Oglas -

Roman Vukina – Romc je konec lanskega poletja izdal tretji singel ‘Verjamem v dobre ljudi’, tokrat pa se Romc predstavlja z novo, četrto avtorsko skladbo ‘Edina si’,  zanjo je napisal besedilo in glasbo. Skladba je sicer nastala že leta 2017, v prvi izvedbi jo je zapel Vili Resnik. Pesem je avtobiografska,  Romc jo je namreč napisal in posvetil svoji ženi. Že vse od nastanka pesmi je čutil, da jo mora zapeti tudi sam, zato jo je priredil v novo preobleko ter jo s svojimi občutki tudi zapel.  Kot pravi, je izrazito ljubezenska pesem in opisuje čustva in občutke, ki jih človek doživlja, ko ljubi in je ljubljen.

Tokrat je pri skladbi sodelovalo kar nekaj izkušenih glasbenikov. Večino kitar je odigral David Stritar, klaviature je odigral Matjaž Ravnikar,  back vokale pa je  odpela Andreja Sonc, vse ostalo je Romanovo delo. Za produkcijo in mastering je tudi tokrat poskrbel prijatelj Zvone Kukec.

Roman Vukina je sicer nekdanji član skupine Flirt, z njim so ustvarili kar nekaj hitov (Romeo in Julija, Ona), leta 2020 pa je pričel s solo kariero. Najprej je izšel singel Svet se vrti, sledil je Kavalir.

- Oglas -