― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNoviceSaša Lešnjek: Srečo je - sploh letos - treba iskati v...

Saša Lešnjek: Srečo je – sploh letos – treba iskati v majhnih stvareh

- Oglas -

Saša Lešnjek predstavlja novo zimsko pesem, ‘Kako lepo je’. Za pripravo videospota se je glede na aktualne razmere povezala s svojim dragim Alexom Volaskom, s katerim sta se med sneženjem povzpela na lokalni hrib in zgolj s telefonom posnela občutke prave zimske pravljice.

Kljub slabi situaciji, ki nas obdaja, Saša ostaja pozitivna in pravi, da je v letošnjem letu še posebej potrebno iskati srečo v majhnih stvareh. Z novim videospotom si glasbenica želi, da bi skupaj s poslušalci doživeli vsaj malo zimskih radosti. V pesmi se prepletata pozitiva in veselje do življenja ter dojemanja sveta v dvojini, ki je v tem trenutku še kako iskana.

21-letna Saša Lešnjek, ki je za letošnje leto napovedovala tudi izid prvega samostojnega albuma, je zagotovo ena izmed najbolj perspektivnih pevk in avtoric mlade generacije, nase pa je žaromete obrnila z vlogo glavne ženske vloge Sandy v slovenski Briljantini ter z dvema izjemnima nastopoma na Poletni noči 2018 in 2020.

Vsem, ki bodo pesem poslušali, sporoča: “Nikoli si nismo predstavljali, da se bomo znašli v situaciji, ko se ne bomo smeli družiti, peti pesmi v živo in nastopati na odrih. Želim si, da bi bilo leto 2021 mnogo boljše in upam, da vas bo moja pesem vsaj malo popeljala stran od vsakodnevnih težav. Zaradi epidemije sem tudi sama ostala brez nastopov do konca leta, album pa bo po vseh najboljših upih izšel nekje v začetku leta 2021. Želim vam, da ostanete zdravi, glasba pa je v teh časih ravno tisto, kar nas lahko poveže in nam pomaga preiti zdravstveno krizo.”

- Oglas -