― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceUnifox: novo ime in nov video

Unifox: novo ime in nov video

- Oglas -

Zasedba The Flipside predstavlja novo podobo in ime – Unifox, fantje pa so ob tem izdali tudi nov animacijski video za skladbo ‘Take Control’.

Unifox je rock skupina iz Ljubljane in okolice, ki je nastala leta 2019. Kljub temu, da je skupina dokaj sveža, imajo člani za seboj bogato zgodovino glasbenih izkušenj, saj so bili ali še zmeraj so člani skupin LSD (Lepi slovenski dečki), Vinil, Sin Carnival, In Vibratum, Fool Nation in številnih drugih. Nastopali so že celi Sloveniji in imajo izkušnje z nastopi na večjih dogodkih, kot so Trnfest, Kamfest, Vičstock in Lent.

Z unikatno prezenco ustvarjajo svežo avtorsko rock glasbo z elementi različnih stilov in podžanrov, svoj avtorski glasbeni repertoar pa v živo popestrijo še s kakšno priredbo.

Trenutno dokončujejo prvi nabor avtorskih skladb za album, nato pa, ko bodo okoliščine to dopuščale, želijo pokazati svojo energičnost, edinstvenost in strast na odrih po Sloveniji.

V letu 2020 so naredili zamenjavo člana na kitari, zamenjali ime (prej The Flipside) in začeli novo poglavje. Unifox so Klemen Pečnik (bas kitara), Peter Plahutnik (kitara), Blaž Grünfeld (kitara), Leo Krajnc (bobni) in Tine Zajc (vokal).

- Oglas -