― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceSimon Vadnjal: To je dan za sanje in jaz verjamem vanje!

Simon Vadnjal: To je dan za sanje in jaz verjamem vanje!

V Sloveniji smo končno spet dobili skladbo, ki nas bo povezala, dvignila občutek pripadnosti naši skupnosti, kolektivu in dodala k optimističnemu pogledu nanašo prihodnost, pravi sporočilo za javnost, ki vsebuje predstavitev najnovejše Vadnjalove pesmi.

- Oglas -

Ne samo naši športniki, tudi številne slovenske podjetniške ter znanstvene ekipe nas navdihujejo s svojimi uspehi in z rezultati, s tem pa vedno znova utrdijo vero, da se s skupnimi napori da dosegati tudi na prvi pogled nedosegljive cilje“, pravi avtor besedila, glasbenik Simon Vadnjal o novi pesmi ‘Dan za sanje’.

Tako kot glasba pred najpomembnejšimi nastopi in tekmami navdihuje vrhunske športnike, tako njihov zgled sodelovanja, truda za skupne cilje, navdihuje glasbenike, pa tudi vse ostale posameznike naše skupnosti.

Pesem ‘Dan za sanje’ je posvetilo vsem, ki nas s svojimi zgledi uspejo prepričati, da se zmoremo dvigniti nad gladino dvomov, obotavljanja, ziheraštva, podpora in sodelovanje pa pri tem igrata bistveno vlogo.

- Oglas -