― Oglas ―

DomaNoviceAlo!Stari imajo novo skladbo!

Alo!Stari imajo novo skladbo!

- Oglas -

Alo!Stari so tokrat pripravili precej bolj miren komad, kot smo jih od njih vajeni – srca se pač lažje izpovedo po prekrokani noči.

Zgodbo banda Alo!Stari poznamo (če je ne – tukaj je). Njihova zgodba je hkrati tudi zgodba o odraščanju in prijateljstvu; od tistih dni, ko so se s skejtom v roki prvič srečali in spoznali, da so za skupaj. Nastala je družba prijateljev, v kateri so takrat še mladeniči sanjali, bluzili, odraščali. Družba, ki je doživela vse: prve padce, prve zlome, prve uspehe, prve mačke; tiste najbolj divje zabave in tiste najbolj bedne dni. Družbo, ki je skupaj preživela najbolj nore vikende, turneje in koncerte, poroke, prihod otrok in hkrati vsa zlomljena srca in druge nevidne rane. Družbo, ki je bila tam, ko je bilo najbolj temno in tam, ko je bilo najbolje; ki je odraščala in ostala skupaj. Družbo, ki je danes band Alo!Stari. ‘Preživeli smo še eno noč’ je slavospev tej družbi in vsem njej podobnim. Je himna prijateljstvu, ki ostaja in vztraja, ker hoče in ker mora.

Na snemanje spota za aktualno pesem so povabili Tonča in Dimeka iz Mi2, Matevža Šaleharja – Hama in Rudija Bučarja. Zakaj prav njih? Ker so spot posneli za (t)istim šankom, kjer so Mi2 prepevali ‘Čisto jebo’ in ‘Čavun’ ter kjer Hamo in Rudi ‘Dolgo nista pila’.

Zasedba je sicer po nekajmesečnem zatišju pretekli konec tedna v Kranju odigrala prvi koncert od mnogih, ki bodo sledili v pomladnem in poletnem času. Ujamete jih lahko tu:

22. 4. Maribor

17. 5. Ljubljana

3. 6. Kočevje

22. 6. Tolmin

- Oglas -

30. 6. Dravograd

8. 7. Radenci

11. 8. Tolmin

26. 8. Škofja Loka

2. 9. Žalec

9. 9. Dolenjske toplice

- Oglas -