Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNapovediNa veliki oder se vračajo legendarni Faraoni

Na veliki oder se vračajo legendarni Faraoni

- Oglas -

V portoroškem Avditoriju bomo lahko v soboto, 24. junija 2023, po 10 letih zopet v živo slišali eno največjih slovenskih skupin vseh časov, ki šteje že več kot 55 let. Faraoni bodo nastopili s številnimi glasbenimi gosti in prijatelji.

Njihove največje uspešnice kot so: ‘Ne bom pozabil na stare čase’, ‘Solinar’, ‘Sem takšen, ker sem živ’,  ‘Kar je res, je res’, ‘Ti znaš’, ‘Jaz te nimam rad’, ‘Stari Peškador’, ‘Tu je moj dom’, ‘Mi ljudje smo kot morje’, ‘V San Simonu’ in številne druge bodo odmevale pozno v noč.

Na odru se bodo Faraonom, Nelfiju Depangherju, Slavku Ivančiću, Pieru Poccecu, pridružili tudi številni gostje: Mef in NOB,  Tulio Furlanič, Marjan Malikovič, vokalna skupina Karina, Stevo Vujič, člani skupine Gedore – Jan Baruca, Marko Hrvatin, Mitja Bobič in drugi.

Skupina Faraoni je bila vrsto let tudi spremljevalna skupina Oliverja Dragojevića in Tereze Kesovije, tako da se bodo na koncertu poklonili tako Oliverju kot preminulim Faraonom, Enzu Hrovatinu, Ferdu Maražu in Črtu Janowskyju.

Vstopnice so že v prodaji.

- Oglas -