BQL v skladbi ‘Ulala’ razkrivata Anejevo ljubenzsko zgodbo

Datum:

Ta se je v slabem dnevu približal 50.000 ogledom in je na prvem mestu najbolj priljubljenih videov na Youtubu v Sloveniji.

Rok in Anej sta lani napovedala novo glasbeno zgodbo in s hitoma ‘Na frišno’ in ‘Budala’ navdušila poslušalce. Obe pesmi sta veliki uspešnici, v hudomušni in pozitivni smeri pa nadaljujeta tudi z novim singlom.

Decembra sta v videospotu za pesem Budala Rok in Anej delila resnični posnetek Anejeve zaroke in začinila videospot, tokrat pa se mlajši od bratov Piletič vse bolj približuje usodnemu DA, ki ga bo izrekel zadnjo avgustovsko soboto na Štajerskem. V videospotu za pesem Ulala je prikazana celotna zgodba, kako sta se Anej in lepa Iza spoznala ter postala par. Na šaljiv in hudomušen način, z resničnimi detajli, sta tako BQL uprizorila Anejevo ljubezensko zgodbo.

Za glasbo, besedilo in produkcijo ter videospot je poskrbela ekipa Raay Music in Neo Visuals.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...