Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Andraž Hribar: “Prepustil sem se toku kreativnosti!”

Vaša šesta avtorska plošča nosi naslov 'Čas je'. Ne bom vas vprašala, čas za kaj, ker se mi zdi, da je to najbolj pogosto...
DomaNapovediV Kopru pestro glasbeno in kulturno dogajanje tudi ta teden

V Kopru pestro glasbeno in kulturno dogajanje tudi ta teden

Tudi ta teden bodo poletne večere v Kopru in njegovi okolici popestrile številne glasbene in kulturne prireditve za vse generacije.

- Oglas -

Že danes bo v okviru Poletnih koncertov v Taverni ob 21. uri nastopila perzijsko-avstrijska zasedba Golnar & Mahan Trio z Dunaja. V sredo se z nastopom dveh odličnih glasbenikov Tokaca in Hama (na fotografiji) na Kapodistriasovem trgu z začetkom ob 21. uri zaključuje letošnji festival Poletje z biseri, konec tedna pa bo v znamenju Primorskega poletnega festivala Pri svetilniku, ki bo s posebnim programskim sklopom namenjen najmlajšim.

Današnjemu koncertu perzijsko-avstrijske zasedbe Golnar & Mahan Trio bo že jutri, 17. avgusta, ob 21. uri sledil nastop jazzovskega pianista Milana Stanisavljevića z glasbeniki, ki se bo v atriju Fakultete za humanistične študije predstavil v okviru festivala JEFF.

V četrtek, 19. avgusta, bo na Carpacciovem trgu ob 20.30 v organizaciji Društva Tomos glasbena prireditev Od Črnega kala dol. Na trgu bosta nastopili Kompanija Izolana in Klapa Capris. Društvo za šport, kulturo in razvoj vasi Skala Kubed pa v večernih urah vabi v Kubed, kjer bo v okviru prireditve Čubed pod borovci ob 21. uri nastopila skupina Bebin Sladoled.

- Oglas -