― Oglas ―

Potnik, ki prepeva o spoštovanju soljudi

Potnik je naziv nove primorske zasedbe v slovenskem alternativnem rock okolju. S potovanjem med ljubeznijo, prijateljstvom in družbenimi pogledi na posameznika, se zasedba trudi...
DomaNapovediV Kopru pestro glasbeno in kulturno dogajanje tudi ta teden

V Kopru pestro glasbeno in kulturno dogajanje tudi ta teden

Tudi ta teden bodo poletne večere v Kopru in njegovi okolici popestrile številne glasbene in kulturne prireditve za vse generacije.

- Oglas -

Že danes bo v okviru Poletnih koncertov v Taverni ob 21. uri nastopila perzijsko-avstrijska zasedba Golnar & Mahan Trio z Dunaja. V sredo se z nastopom dveh odličnih glasbenikov Tokaca in Hama (na fotografiji) na Kapodistriasovem trgu z začetkom ob 21. uri zaključuje letošnji festival Poletje z biseri, konec tedna pa bo v znamenju Primorskega poletnega festivala Pri svetilniku, ki bo s posebnim programskim sklopom namenjen najmlajšim.

Današnjemu koncertu perzijsko-avstrijske zasedbe Golnar & Mahan Trio bo že jutri, 17. avgusta, ob 21. uri sledil nastop jazzovskega pianista Milana Stanisavljevića z glasbeniki, ki se bo v atriju Fakultete za humanistične študije predstavil v okviru festivala JEFF.

V četrtek, 19. avgusta, bo na Carpacciovem trgu ob 20.30 v organizaciji Društva Tomos glasbena prireditev Od Črnega kala dol. Na trgu bosta nastopili Kompanija Izolana in Klapa Capris. Društvo za šport, kulturo in razvoj vasi Skala Kubed pa v večernih urah vabi v Kubed, kjer bo v okviru prireditve Čubed pod borovci ob 21. uri nastopila skupina Bebin Sladoled.

- Oglas -