V Kopru pestro glasbeno in kulturno dogajanje tudi ta teden

Datum:

Že danes bo v okviru Poletnih koncertov v Taverni ob 21. uri nastopila perzijsko-avstrijska zasedba Golnar & Mahan Trio z Dunaja. V sredo se z nastopom dveh odličnih glasbenikov Tokaca in Hama (na fotografiji) na Kapodistriasovem trgu z začetkom ob 21. uri zaključuje letošnji festival Poletje z biseri, konec tedna pa bo v znamenju Primorskega poletnega festivala Pri svetilniku, ki bo s posebnim programskim sklopom namenjen najmlajšim.

Današnjemu koncertu perzijsko-avstrijske zasedbe Golnar & Mahan Trio bo že jutri, 17. avgusta, ob 21. uri sledil nastop jazzovskega pianista Milana Stanisavljevića z glasbeniki, ki se bo v atriju Fakultete za humanistične študije predstavil v okviru festivala JEFF.

V četrtek, 19. avgusta, bo na Carpacciovem trgu ob 20.30 v organizaciji Društva Tomos glasbena prireditev Od Črnega kala dol. Na trgu bosta nastopili Kompanija Izolana in Klapa Capris. Društvo za šport, kulturo in razvoj vasi Skala Kubed pa v večernih urah vabi v Kubed, kjer bo v okviru prireditve Čubed pod borovci ob 21. uri nastopila skupina Bebin Sladoled.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Tudi letošnji festival Melodije morja in sonca prinaša spremembe

Organizatorji festivala Melodije morja in sonca v Restavraciji Marina Portorož so predstavili novosti in nadgradnjo letošnje edicije, izbrane...

Flirrt bodo 25-letnico obeležili s koncertom

Skupina je v svojem delovanju nanizala številne uspešnice kot so Romeo & Julija, Ko je ni, Njena balada,...

Hamo & Tribute 2 Love v Križanke prvič v letu lubezni in mesecu ljubezni

Ljubezen, po dveh letih razslojevanja, deljenja in prepira potrebujemo bolj kot kadarkoli: ''Cel svet ta trenutek ogromno sočutja...

Shamballa vabi na predbožični koncert

V sredo, 22. decembra, bo Shamballa z glasbo in meditacijo prišla kar v vašo dnevno sobo. Odločili so...