― Oglas ―

Leonart: Ko je muzika je več kot instant polenta

Leonart‌ ‌je ‌pop-rock‌ ‌glasbena‌ ‌skupina‌ ‌iz‌ ‌Maribora‌, ki  ‌igra‌ ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌ slovenskimi‌ ‌besedili.‌ Kot pravijo, so ‌‌skozi‌ ‌leta‌ ‌skupnega‌ ‌muziciranja‌ ‌svoje‌ ‌odnose‌...
DomaNoviceČedahuči in Posebni gostje povezali moči ter talente

Čedahuči in Posebni gostje povezali moči ter talente

- Oglas -

Čedahuči so skupaj z bendom Posebni gostje posneli pesem z naslovom ‘Sam greva!’ 

Gre za eno tistih sodelovanj, kot se jih spomnimo še iz časa pred internetom. Aprila letos so se dobili na vaji pri njih in verjetno, ker se je v kovidnem obdobju nabralo toliko energije, se jim je na tej vaji zgodil tisti dragoceni bendovski moment, da so lahko v garaži skupaj naredili nov komad!

Potem so napisali tekst, dodelovali muziko, ampak pri tem ostali pozorni, da v procesu produkcije ne “dodelajo preveč”, pišejo v sporočilu za medije in dodajajo: “Želeli smo ohraniti tisto prvinskost z vaje in rockerski naboj. Pri tej pesmi nismo posebej filozofirali. V njej je vtisnjen moment, poln adrenalina, ki ga verjetno vsi poznamo, ali pa si ga včasih le zaželimo. Moment, ko se ti vsakdan zažre v pore, ko imaš vsega dovolj, greš po svojo punco in ji rečeš: “Sam greva! …Kam? Ne vem. Sploh ni pomembno. Sam greva!” In to surovo preprostost smo želeli pripeljati do končnega posnetka.

- Oglas -