― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNoviceDe Liri predstavljata nov ljubezenski singel

De Liri predstavljata nov ljubezenski singel

- Oglas -

Kot povesta De Liri, gre za njuno prvo pesem z ljubezensko tematiko, čeprav se lahko navezuje tudi na druge odnose v življenju. Vsak se je že kdaj soočil z izgubo ljubljene osebe, tako ali drugače, ostal sam z občutki in vprašanji, na katera odgovorov najbrž ne bo nikoli dobil. V Zalinem primeru pesem govori o pričakovano-nepričakovanem razhodu z ljubljeno osebo, ki je naenkrat brez odgovorov odšla in izginila iz njenega življenja. Govori o slepem zaupanju, neiskrenih, a čudovitih, besedah in praznih obljubah.

Zala o navdihu za skladbo iskreno pove: “Napisala sem jo v obdobju, ko sem se zapletla s fantom, ki mi je obljubljal vse in še več, hkrati pa je imel punco, za katero je obljubljal, da jo bo pustil in bil samo z mano. En dan, ko se je še oglasil pri meni, se je oglasil zadnjič, ne da bi jaz to vedela, in od njega ni bilo več glasu. V momentu, ko sem pisala, sem pisala iz ljubezni do njega, kasneje sem se z njo poistovetila, v smislu žalosti in bolečine, zdaj jo čutim spet v čisto drugačnem smislu. Z njo se torej lahko poistovetimo v različnih situacijah in trenutkih v življenju.

Pesem je produciral Dejan Radičević, tokrat pa je posneta tudi z “live” instrumenti, v sodelovanju z Alešem Marjetičem (kitara), Miho Korenom (bas kitara), Vidom Žgajnerjem (bobni) in Neisho (klaviature). Besedilo je napisala Zala Kores, aranžma za harfo pa je napisala in posnela Julija Bratec Veleski. Končno verzijo pesmi je naredil Gregor Zemljič.

- Oglas -