Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Leonart: Ko je muzika je več kot instant polenta

Leonart‌ ‌je ‌pop-rock‌ ‌glasbena‌ ‌skupina‌ ‌iz‌ ‌Maribora‌, ki  ‌igra‌ ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌ slovenskimi‌ ‌besedili.‌ Kot pravijo, so ‌‌skozi‌ ‌leta‌ ‌skupnega‌ ‌muziciranja‌ ‌svoje‌ ‌odnose‌...
DomaNoviceNina Pušlar združila moči z Borom Zuljanom

Nina Pušlar združila moči z Borom Zuljanom

- Oglas -

Potem, ko se je od minulega leta poslovila v velikem slogu, z največjim koncertom v karieri in novim albumom, vstopa Nina Pušlar v novo s pesmijo ‘Malo, malo’ ter z nizom dvoranskih druženj z oboževalci.

Z Nininega sedmega studijskega albuma ob pesmi ‘Nina Nina Nina’ že poznate tudi hita ‘Tople oči’ in ‘Prste stran’, kot četrti pa prihaja ‘Malo, malo’. Pesem, ki jo je, tudi ob spremljavi kitarskega virtuoza Bora Zuljana, premierno izvedla prav na velikem odru dvorane Tivoli, je po odzivih poslušalcev ena od nosilk albuma.


“Pesem me že ob prepevanju prvih verzov odpelje v  zgodbo. Peti to pesem je nekaj zelo posebnega, kar sem začutila tudi po odzivih občinstva. Ne vem kako bi to opisala … v meni vzbudi posebna čustva. To je ena od dveh pesmi z novega albuma, ki sem si ju želela pred občinstvom prvič zapeti v Tivoliju. Dva dni pred koncertom sem se odločila, da bomo tam posneli tudi videospot. Zdelo se mi  je, da bo to prava skladba, s katero bomo lahko tudi vizualno zajeli energijo in vzdušje čarobnega koncerta,” pravi že tri leta najbolj predvajana slovenska izvajalka.

Režijo in produkcijo videa ponovno podpisuje Anže Škrube, s katerim je Nina v začetku kariere sodelovala ob nastopu na Emi, lani pa sta se po dolgih letih spet ustvarjalno povezala v videu za skladbo ‘Prste stran’. “Vse se je zgodilo precej spontano, saj nisem vedela, če bo sploh priletel iz ZDA. V Slovenijo je prišel nekaj dni pred koncertom in se nam je pridružil na vajah, kjer sva skupaj postavila nekaj podrobnosti, recimo plesno točko za ‘Prste stran’ in odrsko izvedbo ‘Malo, malo’. Ko sem se odločila, da v Tivoliju posnamemo tudi video za to pesem, je prevzel izvedbo in zmontirali smo ga še preden se je po novem letu vrnil v Los Angeles.”

Vsi ljubitelji Ninine glasbe, ki so ostali pred vrati razprodanega Tivolija oz. bi radi še enkrat podoživeli tisti čarobni koncert z gostujočimi glasbeniki in plesalci, bodo imeli v naslednjih tednih za to še nekaj priložnosti: 
17. 2. – MARIBOR, Dvorana Tabor

18. 2. – KRANJ, Dvorana Zlato polje

3. 3. – RAKEK, športna dvorana

11. 3. – IVANČNA GORICA, športna dvorana

- Oglas -