Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceFed Horses želijo objeti vse, ki niso v redu

Fed Horses želijo objeti vse, ki niso v redu

- Oglas -

Fed Horses se z novo pesmijo ‘Dež je za novo leto’ dotikajo samosti in vseh globoko intimnih občutkov, ki jo spremljajo. S pesmijo se pridružujejo predvsem tistim, ki so v času poveličevanja vseh možnih oblik skupnosti sami. Ker je samost pogosto nujna, a dež ob njej neizbežen.

Področje duševnega zdravja je tisto področje, ki bi moralo biti ravno v tem času najbolj izpostavljeno. A ni. Ker prevladujejo pretirane podobe vseh možnih oblik skupnosti in poveličevanja vsega, razen ednine. S pesmijo se želijo približati vsem pogumnim ter v izobilju veselih prednovoletnih napevov “objeti” vse, ki niso “v redu”.

Zasedba se z novim singlom počasi približuje izdaji nove plošče, na kateri bosta prisotni tudi pesmi “Argentina” in “Ljubezen”. V naslednjem letu jih boste lahko, napovedujejo, ujeli na številnih koncertih, kmalu pa bo sledi izdaja nove skladbe “0 s teboj”.

- Oglas -