Folk Idoli pojejo o “tistem početju”

Datum:

Skladba Tisto početje je tretja v nizu izdanih singlov, ki se počasi zlagajo v končni mozaik prvega albuma skupine Folk Idoli, ki bo izšel predvidoma jeseni.


Ker ostajajo zvesti legendarnemu ljubljanskemu studiu Metro, je tudi ta skladba nastala v tem okolju. Naveza s tonskim mojstrom Nikom Pircem in producentom Denisom Horvatom počasi dobiva krila in kot pravijo fantje, se zdi, da od skladbe do skladbe dobivajo večji zagon, razpoznaven, morda celo ikoničen zvok v celoti, sama kvaliteta pa tako aranžmajsko, kot tudi skozi vidik sporočilnosti samo še raste.

Avtor skladbe v celoti in hkrati producent je Denis Horvat (Hamo&Tribute2 Love). Po prvem poslušanju osnutka skladbe nas je njeno bistvo takoj ‘’zadelo’’, potrebna iskrenost in interpretacija pri sami izvedbi tako ni bila pretiran zalogaj.


Skladba govori, tako kot tudi vse ostale skladbe zasedbe, o ljubezni. O ljubezni, razočaranju ter mešanih občutkih v partnerskem odnosu. Torej, govori o stvareh, ki prej ali slej doletijo vsakega smrtnika.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...