― Oglas ―

Andraž Hribar: “Prepustil sem se toku kreativnosti!”

Vaša šesta avtorska plošča nosi naslov 'Čas je'. Ne bom vas vprašala, čas za kaj, ker se mi zdi, da je to najbolj pogosto...
DomaNapovediIskriv akustičen koncert Mi2 v mariborskih Minoritih že ta četrtek

Iskriv akustičen koncert Mi2 v mariborskih Minoritih že ta četrtek

- Oglas -

Mi2 bodo v četrtek, 6. julija, v mariborskih Minoritih, eni od najlepših koncertnih lokacij štajerske prestolnice, odigrali enega od redkih akustičnih koncertov letošnje sezone.

Po lanskem nepozabnem koncertu v Minoritih se Mi2 v Maribor letos znova vračajo v času, ko je ob Dravi najlepše in najtopleje – poleti. Mi2 bodo v Letnem avditoriju LGM Minoriti v Mariboru v četrtek, 6.7.2023, nastopili s svojim akustičnim programom, ki je drugačen od električnega.

Večer so zastavili kot kombinacijo njihovih danes že skoraj ponarodelih uspešnic, redko izvajanih skladb, ki jih v elektriki ne slišimo več, in iskrivih pogovorov in dovtipov, ki mestoma mejijo na stand-up. Akustični koncerti so Mi2 popeljali po prizoriščih, kjer sicer verjetno ne bi nastopili – od Žičke kartuzije, slovenskih gradov, SNG Maribor do manjših, ekskluzivnih lokacij, kjer intimna, akustična, slečena izvedba skladb pride bolj do izraza, kjer je možnost improvizacije večja in komunikacija z (manj številčnim) občinstvom lepša in lažja.

V prekrasnem ambientu letnega avditorija v Minoritih v Mariboru bodo Mi2 z akustičnim programom nastopili že drugič (prvič so na odru Minoritov stali lani avgusta pred razprodanim avditorijem).

Vstopnice za Mi2 – Akustični večer v Minoritih za VIP sedišča so že razprodane, na voljo so še zadnje vstopnice po redni ceni (prodaja v sistemu Moje karte).

- Oglas -