― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNapovediIskriv akustičen koncert Mi2 v mariborskih Minoritih že ta četrtek

Iskriv akustičen koncert Mi2 v mariborskih Minoritih že ta četrtek

- Oglas -

Mi2 bodo v četrtek, 6. julija, v mariborskih Minoritih, eni od najlepših koncertnih lokacij štajerske prestolnice, odigrali enega od redkih akustičnih koncertov letošnje sezone.

Po lanskem nepozabnem koncertu v Minoritih se Mi2 v Maribor letos znova vračajo v času, ko je ob Dravi najlepše in najtopleje – poleti. Mi2 bodo v Letnem avditoriju LGM Minoriti v Mariboru v četrtek, 6.7.2023, nastopili s svojim akustičnim programom, ki je drugačen od električnega.

Večer so zastavili kot kombinacijo njihovih danes že skoraj ponarodelih uspešnic, redko izvajanih skladb, ki jih v elektriki ne slišimo več, in iskrivih pogovorov in dovtipov, ki mestoma mejijo na stand-up. Akustični koncerti so Mi2 popeljali po prizoriščih, kjer sicer verjetno ne bi nastopili – od Žičke kartuzije, slovenskih gradov, SNG Maribor do manjših, ekskluzivnih lokacij, kjer intimna, akustična, slečena izvedba skladb pride bolj do izraza, kjer je možnost improvizacije večja in komunikacija z (manj številčnim) občinstvom lepša in lažja.

V prekrasnem ambientu letnega avditorija v Minoritih v Mariboru bodo Mi2 z akustičnim programom nastopili že drugič (prvič so na odru Minoritov stali lani avgusta pred razprodanim avditorijem).

Vstopnice za Mi2 – Akustični večer v Minoritih za VIP sedišča so že razprodane, na voljo so še zadnje vstopnice po redni ceni (prodaja v sistemu Moje karte).

- Oglas -