Mana, ki ga je prevzela

Datum:

Metod Munda je simpatični 17-letnik, ki je lani s skladbo ‘Ko se zberemo’ premierno zakorakal na slovensko glasbeno sceno. Pesem, ki je med mladimi postala pravi poletni hit, je bila pomembna prelomnica v življenju mladega Ptujčana in odskočna deska, ki si jo vsi mladi ustvarjalci nenazadnje želijo.

Nikoli ni lahko narediti tisti prvi korak, a vesel sem, da sem ga. Podpora, ki sem je bil deležen že od samega začetka, je bila neverjetna in dala mi je polno novega elana za nadaljnje ustvarjanje. Vesel sem, da vam lahko sedaj predstavim svojo novo skladbo MANA”.

Nova pesem, pri kateri je mlad pevec ponovno sodeloval s Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilo, priznanim slovenskim producentskim tandemom, tokrat naslavlja moč ljubezni. Govori o strasti, ki te lahko osvobodi; o dotikih, ki te popeljejo v raj; o ljubezni, za katero se je vredno boriti … in o dekletu, ki je Metoda nekoč prevzelo.

Moja nova pesem tokrat bazira na resničnih izkušnjah. Vsi smo že kdaj spoznali osebo, ki nam je vzela dih. Jaz sem to doživel z dekletom po imenu Mana. »Ljubezen je ena izmed najlepših stvari v življenju za katero se je vsekakor vredno potruditi in to je tudi glavno sporočilo pesmi.«

Tudi tokrat skladbi prilaga videospot, ki ga je z ekipo Novisuals in plesalkami snemal na različnih lokacijah po Ljubljani. “Energija je bila več kot odlična in snemanje je tako teklo kot po maslu« dogajanje razloži Metod in v smehu doda: »vseeno pa se ne bi sicer branili kakšne stopinje več v prostoru … 6 ur na minusu ni bilo najbolj enostavno.”

V videospotu med drugim vidimo tudi poljub, za katerega pa so sodelujoči še dodali, da morda le ni bil zgolj zaigran. Je to morda Mana, o kateri prepeva?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...