Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Matjaž Derin: Če je želja dovolj močna, lahko dosežeš, kar si želiš

Letošnjega maja bo portal Muzikobala obeležil sedmo obletnico obstoja. Zamislili ste si ga kot interaktivno knjiž(n)ico glasbene scene slovenske Istre. Kako ste prišli na...
DomaNoviceMana, ki ga je prevzela

Mana, ki ga je prevzela

Po lanskoletnem uspešnem debiju Metod Munda predstavlja novo skladbo 'Mana', s katero se spušča v glasbeni svet melodičnega trapa.

- Oglas -

Metod Munda je simpatični 17-letnik, ki je lani s skladbo ‘Ko se zberemo’ premierno zakorakal na slovensko glasbeno sceno. Pesem, ki je med mladimi postala pravi poletni hit, je bila pomembna prelomnica v življenju mladega Ptujčana in odskočna deska, ki si jo vsi mladi ustvarjalci nenazadnje želijo.

Nikoli ni lahko narediti tisti prvi korak, a vesel sem, da sem ga. Podpora, ki sem je bil deležen že od samega začetka, je bila neverjetna in dala mi je polno novega elana za nadaljnje ustvarjanje. Vesel sem, da vam lahko sedaj predstavim svojo novo skladbo MANA”.

Nova pesem, pri kateri je mlad pevec ponovno sodeloval s Kevinom Koradinom in Cliffordom Goilo, priznanim slovenskim producentskim tandemom, tokrat naslavlja moč ljubezni. Govori o strasti, ki te lahko osvobodi; o dotikih, ki te popeljejo v raj; o ljubezni, za katero se je vredno boriti … in o dekletu, ki je Metoda nekoč prevzelo.

Moja nova pesem tokrat bazira na resničnih izkušnjah. Vsi smo že kdaj spoznali osebo, ki nam je vzela dih. Jaz sem to doživel z dekletom po imenu Mana. »Ljubezen je ena izmed najlepših stvari v življenju za katero se je vsekakor vredno potruditi in to je tudi glavno sporočilo pesmi.«

Tudi tokrat skladbi prilaga videospot, ki ga je z ekipo Novisuals in plesalkami snemal na različnih lokacijah po Ljubljani. “Energija je bila več kot odlična in snemanje je tako teklo kot po maslu« dogajanje razloži Metod in v smehu doda: »vseeno pa se ne bi sicer branili kakšne stopinje več v prostoru … 6 ur na minusu ni bilo najbolj enostavno.”

V videospotu med drugim vidimo tudi poljub, za katerega pa so sodelujoči še dodali, da morda le ni bil zgolj zaigran. Je to morda Mana, o kateri prepeva?

- Oglas -