― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceNatalija Verboten predstavlja nov božični videospot

Natalija Verboten predstavlja nov božični videospot

- Oglas -

Natalija Verboten v praznični čas vstopa s skladbo ‘Bodi ti moj Božiček’, ki je po 15 letih dobila novo zvokovno podobo in več kot zaslužen videospot. Pri skladbi je sodelovala z velikimi imeni slovenske glasbene scene.

Kar 15 let je že minilo, odkar smo na radijskih postajah lahko prvič slišali ‘Bodi ti moj Božiček’, Natalije Verboten. In ker nikoli ni bila pospremljena s pravim prazničnim videospotom, se je Natalija na pobudo njenih sinov odločila to storiti letos.

Ta pesem je pri nas doma vsako leto pred prazniki ena izmed najbolj predvajanih, ker jo oba sinova obožujeta. Kar nekaj let zapored sta me spraševala, zakaj nismo posneli videospota in zato sem se jeseni odločila, da bo letos, ko mineva 15 let od izida, skladba dobila novo zvokovno podobo ter tudi več kot zasluženi videospot. Upam, da vam bo ta pozitivna, poskočna, vesela pesem lepšala decembrske dni in vam ogrela tako dušo kot srce!

V videospotu, ki je delo produkcijske ekipe KARO media (Niko Karo, Jan Vasiljević), so se Nataliji Verboten pridružili tudi škratki, v resnici plesalci plesne šole Sebastian.

V veselje mi je bilo sodelovati s temi mojimi plesnimi škratki, ki so res veliki profesionalci. Z njimi smo kadre posneli celo hitreje, kot smo planirali, ves čas pa se tudi zelo zabavali. Priznam, tako kot sem se tisti dan nasmejala in naplesala, se že dolgo nisem! Tako zavzeto smo plesali, da sem na koncu pristala na zadnji plati (smeh) in vse je bilo seveda tudi posneto. Lahko si predstavljate, da smo se na moj račun kar dobro nasmejali,” v smehu za konec še doda Natalija.

- Oglas -