Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceVlado Kreslin ter Teo Collori & Momento Cigano izdali CD

Vlado Kreslin ter Teo Collori & Momento Cigano izdali CD

- Oglas -

Izšel je CD Živo – Vlado Kreslin in Teo Collori & Momento Cigano. Na njem je zabeležena glasba s spomladanske turneje po Sloveniji. Muziciranje tega virtuoznega banda je Kreslinove skladbe obarvalo na povsem drugačen in svež način.

Z albuma Živo je tudi drugi single,  posrečen  remake verzije skladbe Samo tij, ki sta jo Kreslin in Jonas objavila pred skoraj tridesetimi leti.

“Rezultat prepleta ustvarjalnosti enega največjih slovenskih glasbenikov s trenutno najbolj iskano inštrumentalno zasedbo pri nas bo poživitev skladb iz bogatega Kreslinovega opusa v edinstven slog skupine Teo Collori in Momento Cigano,” je v Delu zapisal Zdenko Matoz.

Teo Collori in Momento Cigano bodo tudi posebni gostje Kreslinovih tradicionalnih koncertov, 15., 16., in 17. decembra, v Cankarjevem domu.

- Oglas -