― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNapovediOto Pestner v čarobnem Tivoliju

Oto Pestner v čarobnem Tivoliju

- Oglas -

Le kdo ne pozna Ota Pestnerja, ene najvidnejših osebnosti v slovenski zabavni glasbi? Oto velja za legendo slovenske zabavne glasbe, je vrhunski in edinstveni vokalist.

Leta 1971 je zmagal na Slovenski popevki s skladbo ‘Trideset let’, čez šest let pa s skladbo ‘Vrača se pomlad’. Leta 1979 je zmagal na festivalu MMS s skladbo ‘Tople julijske noči’. Na tem festivalu je zmagal tudi leto kasneje, kjer sta skupaj z Majdo Petan pela skladbo ‘Melodije morja in sonca’. Z legendarnim New Swing Quartetom je prepotoval ves svet. Ob 45. obletnici njegovega glasbenega delovanja je izšla prva pevčeva biografija. V vseh teh letih je Oto Pestner posnel več kot 40 zgoščenk.

Letos bo sodeloval tudi na Popevki. Še pred tem pa ga v maju čaka nastop v ljubljanskem bistroju Švicarija, kjer bo nastopil 16. maja 2023. Vabljeni na čudovit večer zimzelenih uspešnic v objemu parka Tivoli!

📌 Prodaja vstopnic na mojekarte.si in prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si (Petrol, Alpetour, itn). https://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html

Facebook dogodek najdete TUKAJ.

- Oglas -