― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNapovediOto Pestner v čarobnem Tivoliju

Oto Pestner v čarobnem Tivoliju

- Oglas -

Le kdo ne pozna Ota Pestnerja, ene najvidnejših osebnosti v slovenski zabavni glasbi? Oto velja za legendo slovenske zabavne glasbe, je vrhunski in edinstveni vokalist.

Leta 1971 je zmagal na Slovenski popevki s skladbo ‘Trideset let’, čez šest let pa s skladbo ‘Vrača se pomlad’. Leta 1979 je zmagal na festivalu MMS s skladbo ‘Tople julijske noči’. Na tem festivalu je zmagal tudi leto kasneje, kjer sta skupaj z Majdo Petan pela skladbo ‘Melodije morja in sonca’. Z legendarnim New Swing Quartetom je prepotoval ves svet. Ob 45. obletnici njegovega glasbenega delovanja je izšla prva pevčeva biografija. V vseh teh letih je Oto Pestner posnel več kot 40 zgoščenk.

Letos bo sodeloval tudi na Popevki. Še pred tem pa ga v maju čaka nastop v ljubljanskem bistroju Švicarija, kjer bo nastopil 16. maja 2023. Vabljeni na čudovit večer zimzelenih uspešnic v objemu parka Tivoli!

📌 Prodaja vstopnic na mojekarte.si in prodajnih mestih v sistemu mojekarte.si (Petrol, Alpetour, itn). https://www.mojekarte.si/si/prodajna-mesta.html

Facebook dogodek najdete TUKAJ.

- Oglas -