Polkaholiki so ta hip med najbolj priljubljenimi na Youtubu

Datum:

Videospot za skladbo je med najbolj priljubljenimi videospoti ta hip v Sloveniji na Youtubu (trending) – med vikendom je dosegel več kot 70.000 ogledov.

Pred letom in pol so se štirje mladi fantje s Štajerske združili v zasedbo Polkaholiki in opozorili nase, sprva kot svež narodnozabavni “boyband”. S predelavami slovenskih in hrvaških pop uspešnic v polko in s svojimi avtorskimi skladbami, tako polkami kot tudi pop-zabavnimi hiti, so v tem času presegli več kot 10 milijonov ogledov njihovih videov ter dokazali, da s svežim pristopom in preprosto energijo osvajajo vse več in več poslušalcev. 

Tokrat se v baladi ‘Ljubljena’, ki diši po mediteransko-slovenskem melosu, predstavljajo v nekoliko drugačni podobi.  

Lepo je ljubiti in vsako jutro pogledat v oči, ki žarijo od sreče. Verjamemo, da lahko dekle, ki jo ljubiš večno, spoznaš tudi v zelo mladih letih,” so ob izidu pesmi Ljubljena povedali Polkaholiki.

Fantje se s celotno svojo ekipo ob tem zahvaljujejo tudi Krajinskemu parku Sečoveljske Soline, ki so omogočili snemanje videa.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...