― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNovicePolkaholiki so ta hip med najbolj priljubljenimi na Youtubu

Polkaholiki so ta hip med najbolj priljubljenimi na Youtubu

Polkaholiki so posneli balado v slovensko-mediteranskem melosu, odo vsem dekletom in ženam, z naslovom 'Ljubljena'.

- Oglas -

Videospot za skladbo je med najbolj priljubljenimi videospoti ta hip v Sloveniji na Youtubu (trending) – med vikendom je dosegel več kot 70.000 ogledov.

Pred letom in pol so se štirje mladi fantje s Štajerske združili v zasedbo Polkaholiki in opozorili nase, sprva kot svež narodnozabavni “boyband”. S predelavami slovenskih in hrvaških pop uspešnic v polko in s svojimi avtorskimi skladbami, tako polkami kot tudi pop-zabavnimi hiti, so v tem času presegli več kot 10 milijonov ogledov njihovih videov ter dokazali, da s svežim pristopom in preprosto energijo osvajajo vse več in več poslušalcev. 

Tokrat se v baladi ‘Ljubljena’, ki diši po mediteransko-slovenskem melosu, predstavljajo v nekoliko drugačni podobi.  

Lepo je ljubiti in vsako jutro pogledat v oči, ki žarijo od sreče. Verjamemo, da lahko dekle, ki jo ljubiš večno, spoznaš tudi v zelo mladih letih,” so ob izidu pesmi Ljubljena povedali Polkaholiki.

Fantje se s celotno svojo ekipo ob tem zahvaljujejo tudi Krajinskemu parku Sečoveljske Soline, ki so omogočili snemanje videa.

- Oglas -