― Oglas ―

Leonart: Ko je muzika je več kot instant polenta

Leonart‌ ‌je ‌pop-rock‌ ‌glasbena‌ ‌skupina‌ ‌iz‌ ‌Maribora‌, ki  ‌igra‌ ‌avtorsko‌ ‌glasbo‌ ‌s‌ ‌ slovenskimi‌ ‌besedili.‌ Kot pravijo, so ‌‌skozi‌ ‌leta‌ ‌skupnega‌ ‌muziciranja‌ ‌svoje‌ ‌odnose‌...
DomaNovicePolkaholiki so ta hip med najbolj priljubljenimi na Youtubu

Polkaholiki so ta hip med najbolj priljubljenimi na Youtubu

Polkaholiki so posneli balado v slovensko-mediteranskem melosu, odo vsem dekletom in ženam, z naslovom 'Ljubljena'.

- Oglas -

Videospot za skladbo je med najbolj priljubljenimi videospoti ta hip v Sloveniji na Youtubu (trending) – med vikendom je dosegel več kot 70.000 ogledov.

Pred letom in pol so se štirje mladi fantje s Štajerske združili v zasedbo Polkaholiki in opozorili nase, sprva kot svež narodnozabavni “boyband”. S predelavami slovenskih in hrvaških pop uspešnic v polko in s svojimi avtorskimi skladbami, tako polkami kot tudi pop-zabavnimi hiti, so v tem času presegli več kot 10 milijonov ogledov njihovih videov ter dokazali, da s svežim pristopom in preprosto energijo osvajajo vse več in več poslušalcev. 

Tokrat se v baladi ‘Ljubljena’, ki diši po mediteransko-slovenskem melosu, predstavljajo v nekoliko drugačni podobi.  

Lepo je ljubiti in vsako jutro pogledat v oči, ki žarijo od sreče. Verjamemo, da lahko dekle, ki jo ljubiš večno, spoznaš tudi v zelo mladih letih,” so ob izidu pesmi Ljubljena povedali Polkaholiki.

Fantje se s celotno svojo ekipo ob tem zahvaljujejo tudi Krajinskemu parku Sečoveljske Soline, ki so omogočili snemanje videa.

- Oglas -