― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNovicePosebni Gostje vabijo na 'Vlak'

Posebni Gostje vabijo na ‘Vlak’

Posebni Gostje, najbolj posebna glasbena zasedba z Gorenjske, je na radijske valove poslala singel z naslovom ‘Vlak’. Predstavili so tudi videospot, ki ga je režiral Mark Breznik.

- Oglas -


Opisujejo se kot eno tistih zasedb, katerih glasba venomer pričara nasmeh na obraz.


Za njimi je kar nekaj omembe vrednih nastopov, vključno s festivaloma Castle in
Lent. Zdaj so predstavili nov videospot za ‘Vlak’. Več o njihovih podvigih in načrtih
za prihodnost izveste v intervjuju za portal Rocker.si. 


Pevec in avtor besedila Benjamin Burgar je o skladbi povedal: “Ko si mlad in neumen, imaš veliko željo po raziskovanju ali pa imaš vsega polno glave in bi za kratek čas pobegnil nekam drugam v tuji kraj, bi najraje sedel in spoznal. Ni važno, kam in kako daleč, važno je raziskovati in iskati meje svojega srca. Ta pesem je kot skriti kotički neodkritega in odprava v novi svet pozabljat zgodbe in odkrivat nove.”


»Posebni gostje« – kadar vidimo ta napis, gre običajno za težko pričakovan dogodek,
na katerem se znani glasbeniki predstavijo z različnimi gosti, s katerimi sodelujejo.
Po navadi so le češnja na vrhu smetane, zasedba Posebni Gostje pa imajo, kot pravijo, rajši smetano na vrhu češenj. In dodajajo: “Zato smo se odločili da, za razliko od običajnega nastopanja in rivalstva z drugimi, uzremo malce drugačno pot. Na tej poti si prizadevamo spodbujati in pomagati drugim ustvarjalcem, ne le sebi. Sprašujemo se: »Zakaj bi gostje vedno bili le gostje?« No, če pa že so, naj bodo vsaj posebni. Posebnost po navadi razumemo kot nekaj izstopajočega, zato si ne drznemo biti posebni. Svoje posebnosti, ki jo ima vsakdo izmed nas, si pogosto ne upamo pokazati. Posebni Gostje smo stopili en korak v drugo smer. Svoje posebnosti ne skrivamo, pač pa jo kažemo skupaj, preko glasbe. Zato te vabimo, da se nam pridružiš … in začutiš to posebnost. Mogoče boš tudi ti prepoznal svojo posebnost in jo delil z nami.

- Oglas -