― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNovicePred nami je Mediadom Streaming 3.0

Pred nami je Mediadom Streaming 3.0

Mediadom Streaming 3.0 je tretji sklop, ki bo ponovno pospremil sprostitev ukrepov za prireditve.

- Oglas -

Mediadom Pyrhani v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizira tretji sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi in drugi sklop koncertov sta presegla pričakovanja, zato so se organizatorji odločili, da nadaljujemo s projektom in ga nekoliko nadgradijo.

Koncerti v živo bodo potekali v prazni dvorani Mediadoma, v času, v katerem ponovno niso dovoljene javne prireditve. Prenosi v živo (streaming) bodo potekali vsak ponedeljek in četrtek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Premostili so začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju.

O projektu Mediadom Streaming

Tudi v Mediadomu so,  zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, izpolnili pričakovanja obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. Po zatišju je najprej zaživel oder Mediadoma, s 14 odličnimi glasbenimi nastopi, ki so na voljo za ogled na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.

Mediadom streaming vabi pred zaslone na ogled koncertov. Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani in sicer 30. 11., 3. 12, 7. 12. in 10. 12. 2020.

Program Mediadom Streaming 3.0:

  • 30.11.2020 – Patrik Mrak,
  • 3.12.2020 – Luka Zavišič,
  • 7.12.2020 – Goga Sedmak (Zmelkoow),
  • 10.12.2020 – Denis Beganovič & Bowrain.

Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti, Območna izpostava Piran. Projekt je omogočila Občina Piran.


- Oglas -

- Oglas -