Pred nami je Mediadom Streaming 3.0

Datum:

Mediadom Pyrhani v so-organizaciji z Zvezo kulturnih društev Piran ter OI JSKD Piran organizira tretji sklop koncertov »Mediadom Streaming«. Prvi in drugi sklop koncertov sta presegla pričakovanja, zato so se organizatorji odločili, da nadaljujemo s projektom in ga nekoliko nadgradijo.

Koncerti v živo bodo potekali v prazni dvorani Mediadoma, v času, v katerem ponovno niso dovoljene javne prireditve. Prenosi v živo (streaming) bodo potekali vsak ponedeljek in četrtek na uradnem Youtube kanalu Mediadom. Premostili so začasne prepovedi in omejitve glede večjih prireditev in podprli umetnike, ki so v danih razmerah v zelo nezavidljivem položaju.

O projektu Mediadom Streaming

Tudi v Mediadomu so,  zgledujoč se po večjih kulturnih ustanovah in organizatorjih, izpolnili pričakovanja obiskovalcev, ki so bili to pomlad prikrajšani za številne odpovedane kulturne dogodke, z možnostjo ogleda koncertov v živo. Po zatišju je najprej zaživel oder Mediadoma, s 14 odličnimi glasbenimi nastopi, ki so na voljo za ogled na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani.

Mediadom streaming vabi pred zaslone na ogled koncertov. Vsi prenosi bodo potekali ob 19.00 uri na uradnem Youtube kanalu Mediadom Pyrhani in sicer 30. 11., 3. 12, 7. 12. in 10. 12. 2020.

Program Mediadom Streaming 3.0:

  • 30.11.2020 – Patrik Mrak,
  • 3.12.2020 – Luka Zavišič,
  • 7.12.2020 – Goga Sedmak (Zmelkoow),
  • 10.12.2020 – Denis Beganovič & Bowrain.

Organizatorji Mediadom Streaminga so: Mediadom Pyrhani, Zveza kulturnih društev Piran ter Javni sklad za  kulturne dejavnosti, Območna izpostava Piran. Projekt je omogočila Občina Piran.


LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...