Rok (BQL): Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to, da bo enkrat spet kot včasih!

Datum:

Po uspešnici Na frišno, ki je nedavno presegla več kot dva milijona ogledov na Youtubu in po poletnem radijskem hitu Ko bo to za nama, se BQL na lestvice vračata z novo skladbo Budala. To je na šaljiv način zapeljana zgodba o zamujeni priložnosti zaradi predolgega čakanja na odločitev o “tisti ta pravi”.

Glasbo, besedilo ter zvočno in video produkcijo je “zakrivila” ista ekipa kot njuno uspešnico Na frišno. Nekoliko hitrejša skladba z živahnimi ritmi, ki gre hitro v uho, in besedilo, ki ljubezen opisuje drugače, kot smo vajeni.

Videospot za skladbo Budala je bil posnet pred meseci na Primorskem s prijatelji in “svati”, med katerimi je mnogo znanih imen.

Ob koncu videospota je mlajši član dua BQL, Anej Piletič, razkril veliko novico: prihodnje leto bo dahnil usodni da.

Anej je povedal: “V videospotu sem jaz tista ‘budala’, torej nekdo, ki je zaradi predolgega čakanja zapravil svojo priložnost. V resnici pa je ravno obratno. Septembra sem se odločil za velik korak in zaprosil svojo izbranko Izo. Zelo “old fashion”: šel  sem na kolena – in rekla je: DA! Glede na tematiko videospota, sem se odločil, da delim z najinimi oboževalkami in oboževalci tudi video, kako sem jo zaprosil. Seveda sem ga posnel na skrivaj (smeh). Če kam, potem definitivno paše k zaključku najinega novega videospota. Poroka bo avgusta!” 

Rok Piletič pa pravi: “Pesem in video smo posneli že dolgo časa nazaj in lepo je gledati trenutke druženja in zabave. Vsi glasbeniki živimo in dihamo za to, da bo enkrat spet kot včasih! Vesela sva, da na prvi decembrski dan lahko poslušalcem predstaviva nekaj pozitivnega, veselega, drugačnega. Ljubezensko zgodbo, ki bi jo najlažje opisal s pregovorom: priložnost zamujena, ne vrne se nobena.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...