― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceSimon Rosc se je vrnil s pesmijo 'Naj gori'

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

Simon Rosc po večletni pavzi predstavlja udarno novo pesem NAJ GORI, prepleteno s plesnimi latino ritmi.

- Oglas -

Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa in prebudi strastna čustva. Zagotovo ste kdaj občutili te razdražljive občutke, ki zmešajo glavo in se zdi, kot da celo telo gori. Naj gori!” o svoji novi skladbi pravi Simon Rosc, ki na slovenski glasbeni sceni ni novinec.

Spoznali smo ga lahko kot polfinalista oddaje Slovenija ima talent leta 2011, kjer je s svojim petjem navdušil tako žirijo kot gledalce. Po končanem šovu je mladi umetnik izdal svoj prvenec Eno šanso mi dej, kasneje pa glasbeno kariero zavoljo novinarstva postavil na stran. “Vseeno sem ostal zvest glasbi. V tem času sem veliko ustvarjal, sedaj pa se svoje skladbe odločil postopoma tudi podeliti z javnostjo. ‘Naj gori’ je le prva v nizu mnogih, ki še prihajajo,” še doda.

Pod melodijo in aranžma, ki ju prepletajo latino ritmi, se je podpisal Željko Mladenović, besedilo pa je spisal Simon sam. “Skladba je kot nalašč za miganje z boki, za ples v kakšni vroči poletni noči. Glede na to, da je del besedila tokrat v španskem jeziku, sem prepričan, da vas bo skladba v vseh letnih časih popeljala v poletje,” pravi Simon in doda, da mu je pri španščini pomagal prijatelj Anže.

- Oglas -