Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Eno leto po hitu 'Voda sem, ti si dlan' nas izjemna vokalistka in rekorderka v glasbenih šovih, Maja Založnik, pelje do mističnega in mogočnega Oriona.

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla 15 kg in je vroča kot še nikoli, njen vrhunski glas in stas pa je v zadnjem letu pokazala na številnih odrih in pri sodelovanju v različnih glasbenih projektih. Orion je prvi izmed številnih, ki sledijo in je fantastična mistična uvertura v Majino novo ero ustvarjanja.

Nova skladba Orion nosi izjemno spodbudno sporočilo. Avtorica besedila Kaly Kolonič je razkrila, o čem govori: “Pesem govori o naših tihih mislih, željah, upanjih, ki jih imamo v glavi, a namesto, da bi te misli zaživele, jih ego zna kaj kmalu utišati. Zato moramo te misli poslušati in se jih ne smemo bati udejanjiti, saj nas bodo ponesle do naših ciljev, sanj in uspeha. Vedno znova se ljudje sprašujemo, ali smo dovolj dobri, ali zmoremo … ampak če damo ego na stran in te tihe, majhne misli začnemo poslušati, jih zgrabimo in se ne oziramo na mišljenja okolice, temveč sledimo sebi, nas bodo ta naša majhna sporočila v glavi popeljala do neba in zvezd.

Pevka, ki je nase opozorila tudi v tujini na največjem pevskem šovu The Voice, je o svoji transformaciji in novi pesmi Orion povedala: “Prihajam popolnoma spremenjena in še bolj srečna in zadovoljna Maja. Leto nazaj sem se odločila, da potrebujem spremembo in sem začela delati na sebi mentalno in fizično. Želim biti vedno boljša verzija sebe in takšna lahko osvajam svet. Ob sebi imam izjemne ljudi in tako mi je do transformacije in boljšega počutja in 15 kg manj, pomagala moja draga prijateljica Kaly Kolonič, katera me je usmerila da se bolje počutim, mi stoji ob strani, ter me navdihuje, da sem vedno boljša in močnejša. Ne samo, da je moja piarovka, ampak skrbi tudi za moje tekste pesmi, saj me pozna bolj kot kdorkoli drug, hkrati pa imam to srečo, da je mednarodno certificirana Prehranska svetovalka, ki pomaga številnim ljudem po svetu do transformacij in mi je pomagala do nove verzije mene. Grem samo še navzgor, počutim se fenomenalno, izžarevam vse kar sem si vedno želela, zadovoljna sem in letošnje leto je res moje. Orion je plod preobrazbe in sem vesela, da sem lahko pri pesmi sodelovala s Kevinom Koradinom, priznanim glasbenikom, ki ima v glasbi izjemno širino.

Orion, ki je doživel premiero na Valu 202, bo kmalu dobil tudi video podobo. Maja, ki je znana po svojem bogatem repertoarju od popa, soula, rocka in funka, je ravno zaradi svoje širine tako zelo priljubljena pevka in zaželena na nastopih. Komaj pa čaka, da bo v teh dneh prvič tudi v živo na odru odpela skladbo Orion, pod katero sta se kot avtorja aranžmaja in glasbe podpisala Kevin Koradin in Clifford Goilo, besedilo pa je napisala Kaly Kolonič, ki je tudi avtorica Majine uspešnice ‘Voda sem, ti si dlan’.

Kevin Koradin je o sodelovanju z Majo razkril: “Zelo rad imam adult pop in klasični R&B, glasbeni žanr s katerim sem tudi preživel veliko let na Nizozemskem, v sklopu snemalnega studio kompleksa v katerem sem takrat delal. V Sloveniji je pogosto težje srečati pevce in pevke za to glasbeno zvrst in Maja je z njenim izjemnim vokalom prišla skoraj po nekakšnem naključju kot zvezda iz neba in nastal je Orion, ki naznanja naše prvo glasbeno sodelovanje, pogovarjamo pa se že o bodočih projektih, ki se jih zares veselim.

Majo čaka zelo pestro leto, saj se poleg izdaje Oriona že pripravlja na nastop na 60. Slovenski popevki, festivalu, na katerem si je od vedno želela nastopiti, zato bo zanjo ta nastop izjemno poseben in emocionalen.

PUSTITE KOMENTAR

Prosim vnesite svoj komentar!
Prosimo, vnesite svoje ime tukaj

ŠE ENA SLOVENSKA NA DAN

Paul Grem dočakali sneg in videospot za ‘Hladen dan’

Primorci Paul Grem so pred dnevi predstavili še videospot za njihovo aktualno skladbo 'Hladen dan' s prvenca 'Luč...

De Liri predstavljata nov ljubezenski singel

Kot povesta De Liri, gre za njuno prvo pesem z ljubezensko tematiko, čeprav se lahko navezuje tudi na...

Ruski vohun v novi preobleki z Borutom Maroltom!

Nieti so se na slovenko punk sceno znova vrnili konec leta 2019 in po novih koncertih, a žal...

Ajda Stina Turek ustvarila pesem o poti, ki jo je prehodila

Kot pravi pevka, njena aktualna skladba 'Sijaj' govori o sicer kratki poti, ki jo je prehodila in o...

Mate Bro na solo poti

Kaj imajo skupnega Da Phenomena, Okustični in BRO? Oziroma koga? Gonilna sila in ključna oseba vseh omenjenih zasedb...

Žiga Deršek zapel ženi Evi

Žiga Deršek po krajši pavzi predstavlja novo skladbo NEKAJ JE V TEBI, ki jo je kot zaobljubo premierno...

I.C.E. postali polnoletni

I.C.E., band z markantno pevko Renato v ospredju, se v novem letu pripravlja na velike stvari. Po osmih...

Alex Volasko z novo skladbo Zatišje

Alex Volasko predstavlja novo skladbo 'Zatišje', ki je tudi nosilna pesem glasbenega albuma, ki ga je izdal pred...