― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNoviceNova Maja Založnik v pesmi "Voda sem, ti si dlan"

Nova Maja Založnik v pesmi “Voda sem, ti si dlan”

Nova pesem Maje Založnik je združeno delo švedske ekipe (Andreas Björkman in Adriana Pupavac) in Kaly Kolonič.

- Oglas -

Maja Založnik je v slovenskem prostoru s svojim neverjetnim vokalom prisotna že leta in v tem času zgradila izjemno kariero. Spremljali smo jo tako na različnih glasbenih izborih in oddajah, kot tudi na evrovizijskih tekmovanjih in koncertih v živo, kjer je izbranemu občinstvu predstavljala svoj bogat repertoar od popa, soula, rocka in funka. Velike uspehe je požela z visoko uvrstitvijo na nemškem The Voice, kjer je opozorila nase kot talentirana pevka s super karizmatično prezenco. Izmed 10.000 prijavljenimi pevci  iz Nemčije, Avstrije in Švice se ji je kot prvi in edini Slovenki uspelo prebiti med 135 najboljših kandidatov v svetovno znani šov pevskih talentov, The voice of Germany.

Za glasbo nove pesmi sta poskrbela Andreas Björkman in Adriana Pupavac, za miks in mastering pa Matej Kovše. Videospot je bil posnet na različnih lokacijah po svetu, Majini deli v Sloveniji, prizori morske deklice Karin Heuffel – Karin LaSiren, ki si želi postati prava deklica, da bi se poročila s svojim princem iz sanj, pa so posneti na Hrvaški in Italijanski obali. Scenarij je napisala Kaly Kolonič, ki je tudi ko-režirala spot z Nejcem Faležem (Jesters studio), ki je zaslužen za kamero in postprodukcijo.

Z novim singlom Voda sem, ti si dlan, predstavlja povsem novo Majo. “Tako sem srečna, da končno prihaja moja nova pesem v sodelovanju s švedsko ekipo in da se predstavi nova osvežena in žareča Maja.  Stil pesmi je drugačen kot me je publika vajena. Tokrat sledim sebi in delam glasbo, ki jo čutim in želim deliti med poslušalce. Nadvse sem hvaležna svoji piarovki, Kaly Kolonič, da mi je napisala tekst za pesem, ker resnično želim delati pesmi v slovenščini,” je povedala Maja.

- Oglas -