Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Jan Baruca: »Z vsem, kar znam, skušam biti vsak dan boljši!«

Marsikdo si brez glasbe ne predstavlja življenja. Pa veš, koliko različnih poklicev je povezanih z njo? Precej! Kot prvega predstavljam delo glasbenega producenta. Ta...
DomaNoviceBFM: Bolečina navdihne najboljše pesmi

BFM: Bolečina navdihne najboljše pesmi

- Oglas -

Po nepozabnem koncertu Big Foot Mame v Areni Stožice je izšel album Big Foot Mama 30. Gre za dvojni CD, ki je bil posnet na izjemnem majskem koncertu v Stožicah.

BigFooti so izid albuma proslavili v sredo, 30. novembra 2022, v spremstvu sodelujočih glasbenikov, novinarjev in prvih dvajsetih srečnežev, ki so naročili CD.

V družbi Jureta Longyke so z gosti delili vtise in občutke z velikega koncerta, podpisovali CD-je in nazdravili na nov izid.


Premiero koncerta Big Foot Mama – 30 let si lahko ogledate 1. januarja 2023 ob 20.00 na TV SLO 2, pozneje pa na TV portalu rtvslo.si/tv.

Ste že slišali skladbo November?

November, mesec, ko se življenje umiri, je čas za soočenje z bolj intimnimi čustvi. Tudi za Big Foot Mamo. Koncertno zatišje po divjem poletju in pred prihajajočo decembrsko norijo so fantje počastili s posebnim spominom na nepozabni letošnji koncert ob 30-letnici benda v Stožicah. Eden najintimnejših momentov koncerta se je zgodil med skladbo NOVEMBER – gre sicer za ‘prišparan’ komad z zadnjega albuma Plameni v raju, ampak prav posnetek iz Stožic si definitivno zasluži pozornost v obliki videospota! In to tako, kot ga je videl režiser Igor Zupe, ki je zabeležil pravi vizuelni spektakel.

NOVEMBER je ena od tistih skladb, ki nam osebno veliko pomenijo, saj gre za močno čustveno izpoved, kakršno lahko rodi samo resnično soočenje z življenjskimi preizkušnjami. No, pozitiven stranski učinek bolečine je vsaj to, da navdihne dober komad,” pravijo Bigfooti.

Posebnost izvedbe je tudi klavir izpod prstov Tomaža O. Rousa iz Siddharte, svoj delež pa so prispevali še pevca Žiga Jan Krese in Sandra Feketija ter tolkalist Blaž Sotošek.

- Oglas -