Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

David Morgan: Za glasbenike in kulturnike je ta čas zdaj velika preizkušnja

"Gre za kvalitetno glasbo. Želimo si delati na kvaliteti izvajalcev in zadovoljstvu ter raznolikosti občinstva. Enkrat na mesec bomo gostili cover bande, tribute bande,...
DomaNoviceGušti se vrača!

Gušti se vrača!

Miha Guštin – Gušti, ki z vsakim singlom znova dokaže, da je izjemen glasbenik in tekstopisec, nam tokrat predstavlja pesem Nikomur ne poveš.

- Oglas -

Kot pove sam: “Skladba na šaljiv in sarkastičen način govori navadno ljubezensko zgodbo in idealiziranje prelepega dekleta, ki zame nima teh oči. A dejstvo je, da k nekomu hodi spat …” in nadaljuje: “Enako sem v srednji šoli in študentskih letih idealiziral našo skupno prihodnost v smislu vedno večje razsvetljenosti družbe in sveta. Pa tudi tu prihodnost zame ni imela teh oči. Verjela je pavijanom in zavila nekam s poti. Pankrti imajo verz v pesmi Umazane igre … “Punca je končno le popustila in na svojo moralo čist pozabila.

Skladbo Nikomur ne poveš je okronal tudi videospot, pod katerega se podpisuje Mark Pirc, v spotu pa ob Guštiju svojo vlogo odlično odigra Nives Orešnik.

- Oglas -