Hamo & Tribute 2 Love v Križanke prvič v letu lubezni in mesecu ljubezni

Datum:

Ljubezen, po dveh letih razslojevanja, deljenja in prepira potrebujemo bolj kot kadarkoli: ”Cel svet ta trenutek ogromno sočutja in ljubezni. To valuto je potrebno spodbujati, ker je edina, ki nas združuje!” pravijo Hamo & Tribute 2 Love. In da bo lubezni še več bodo na dan koncerta v Križankah, 22.5.2022, izdali svoj nov album ’22’ na vinilu. Hamo & Tribute 2 Love bodo letos prvi band, ki bo stal na odru Poletnega gledališča Križanke.  “Vsak slovenski bend v mislih sanjari o Križankah, moje sanje zdaj postajajo vedno bolj resnične,” se koncerta veseli Matevž Šalehar – Hamo.
 
Vsaka vstopnica za koncert vsebuje QR kodo, ki je pravzaprav ključ do dodatnih vsebin, vezanih na prihajajoči album ’22’ in koncert v Križankah.

Hamo & Tribute 2 Love so v ‘gudibag’, ki ga QR koda odpira,  že dodali pet novih skladb iz prihajajočega albuma ’22’, tri od teh so na voljo samo z vstopnico: ‘‘Ker nas z nakupom vstopnice podpirate, vam le-to želimo vrniti, se vam nekako zahvaliti in hkrati nadgraditi vaše zaupanje v našo glasbo. Saj veste; če daš, nekdo ima velja v obe smeri’‘. Poleg skladb ‘Vse lepo za vse’ in ‘Zato ker je mraz’, dveh do sedaj izdanih singlov iz prihajajočega albuma ’22’, so v ‘Križanke gudibagu’ še skladbe ‘Pusti mi prižgano luč’, ‘Sončen dan’ in ‘Ideje boga’ ter druge vsebine. In vsakega 22ega v mesecu bodo v gudibagu novi bombončki, ki vam bodo približali prihajajoči album ’22’ še pred njegovim izidom 22. maja 2022 na koncertu v Križankah.

Že kupljene vstopnice za v Križanke prestavljen koncert iz Kina Šiška seveda veljajo za novo lokacijo in nov termin in prav tako vsebujejo QR kodo z dostopom do ‘gudibaga’.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

spot_img

Related articles

Skupina Joker Out izdala Demone

"Drugi album je produkt petih mesecev trdega dela celega benda in producenta Žareta Paka. Odraža vse, kar se...

Maja Založnik je izstrelila novo skladbo Orion

Pevka je v zadnjem letu doživela popolno transformacijo na vseh nivojih. S spremembo prehranjevalnih navad se je otresla...

Simon Rosc se je vrnil s pesmijo ‘Naj gori’

"Vsi smo verjetno že kdaj imeli vročo poletno romanco. Igra ljubezni, ki se zažre v vse pore telesa...

Na Melodijah morja in sonca slavili Anika Horvat in Tinkara Kovač

Strokovno žirijo in poslušalce sta najbolj prepričali Anika Horvat in Tinkara Kovač, ki sta prejeli tako glavno nagrado...