― Oglas ―

Boštjan Velkavrh: večni optimist, zazrt v prihodnost

Smo tik pred festivalom Melodije morja in sonca. Ga spremljaš, kakšen je tvoj odnos do festivalov na splošno in do tega festivala, ki je...
DomaNapovediHamo & Tribute 2 Love v Križanke prvič v letu lubezni in...

Hamo & Tribute 2 Love v Križanke prvič v letu lubezni in mesecu ljubezni

Hamo & Tribute 2 Love že nestrpno pričakujejo mesec maj – mesec, ki je že tradicionalno okronan za mesec ljubezni. In letos je bo maja v zraku res veliko! Band, ki lubezen nosi v svojem imenu kar 2x - enkrat z besedo in enkrat s srcem v logotipu - je letošnje leto poimenoval 'leto lubezni', v Križankah pa bodo nastopili v mesecu ljubezni!

- Oglas -
Ljubezen, po dveh letih razslojevanja, deljenja in prepira potrebujemo bolj kot kadarkoli: ”Cel svet ta trenutek ogromno sočutja in ljubezni. To valuto je potrebno spodbujati, ker je edina, ki nas združuje!” pravijo Hamo & Tribute 2 Love. In da bo lubezni še več bodo na dan koncerta v Križankah, 22.5.2022, izdali svoj nov album ’22’ na vinilu. Hamo & Tribute 2 Love bodo letos prvi band, ki bo stal na odru Poletnega gledališča Križanke.  “Vsak slovenski bend v mislih sanjari o Križankah, moje sanje zdaj postajajo vedno bolj resnične,” se koncerta veseli Matevž Šalehar – Hamo.
 
Vsaka vstopnica za koncert vsebuje QR kodo, ki je pravzaprav ključ do dodatnih vsebin, vezanih na prihajajoči album ’22’ in koncert v Križankah.

Hamo & Tribute 2 Love so v ‘gudibag’, ki ga QR koda odpira,  že dodali pet novih skladb iz prihajajočega albuma ’22’, tri od teh so na voljo samo z vstopnico: ‘‘Ker nas z nakupom vstopnice podpirate, vam le-to želimo vrniti, se vam nekako zahvaliti in hkrati nadgraditi vaše zaupanje v našo glasbo. Saj veste; če daš, nekdo ima velja v obe smeri’‘. Poleg skladb ‘Vse lepo za vse’ in ‘Zato ker je mraz’, dveh do sedaj izdanih singlov iz prihajajočega albuma ’22’, so v ‘Križanke gudibagu’ še skladbe ‘Pusti mi prižgano luč’, ‘Sončen dan’ in ‘Ideje boga’ ter druge vsebine. In vsakega 22ega v mesecu bodo v gudibagu novi bombončki, ki vam bodo približali prihajajoči album ’22’ še pred njegovim izidom 22. maja 2022 na koncertu v Križankah.

Že kupljene vstopnice za v Križanke prestavljen koncert iz Kina Šiška seveda veljajo za novo lokacijo in nov termin in prav tako vsebujejo QR kodo z dostopom do ‘gudibaga’.

 
- Oglas -