Znana imena nastopajočih na 43. festivalu Melodij morja in sonca!

Organizator festivala Melodije morja in sonca Avditorij Portorož-Portorose objavlja 14 izbranih skladb in izvajalcev, ki bodo v nedeljo, 7. julija, nastopili na 43. festivalu...

― Oglas ―

Fed Horses: Glasba je včasih edino zdravilo, ki zmore pozdraviti nemirno in ranjeno srce!

Gre za slovensko alternativno country skupino, ki se je s svojim ljudskim melosom, z zanimivim pristopom h glasbi in radijsko izpiljeno zvočno podobo že...
DomaNoviceKoala Voice s petim studijskim albumom 'Auf Wiedersehen'

Koala Voice s petim studijskim albumom ‘Auf Wiedersehen’

- Oglas -

Prvaki slovenskega disco-punka imajo zunaj svoj 5. studijski album z naslovom Auf Wiedersehen.

“Tako kot vsak naš album do sedaj, je zame tudi Auf Wiedersehen eno posebno zaobjetje in zapis občutkov in dogodkov preteklega leta, dveh, treh. Mislim, da smo ustvarili prijetno, uplifting, kratko sladko plato, za katero bi si želela, da jo naši poslušalci vidijo in slišijo kot nekakšno Koala voice razglednico iz neznano kje. Tokrat se mi zdi, da se v besedilih malo manj naslanjamo na zlomljena srca pač pa imajo komadi zame bolj sporočilnost hvaležnosti, smeha in zavedanja, da dokler se dela glasba je in bo vse kul,” pravi Manca Trampuš.

“Album, za katerega dizajn sta torkat poskrbela Bor Šparemblek in Jan Pirnat, smo začeli pisati lansko leto v kreativni rezidenci v Kruščah, nato pa smo ga posneli v studiu Transformator z Zvonetom Kukcem v Ljubljani. Med snemanjem smo sodelovali še z Janezom Križajem (Late for the party), Juretom Vlahovičem (Bigger the city) in Mauricom Andirilom (master za Late For the Party). Za končno master sliko je poskrbel Gregor Zemljič,” je povedal Domen Don Holc.

13. marca je zasedba v Kinu Šiška medijem že predstavila album ter akustično odigala nekaj skladb, danes, 15 marca., pa je Auf Wiederesehen tudi uradno izšel. Zdaj jih čakajo koncerti po Sloveniji, predstavljanje novega zvočnega izdelka na festivalih, klubih in gledališčih pri nas in v tujini, 17. oktobra pa poseben, večji koncert v Kinu Šiška Ljubljana.

Izid albuma spremlja tudi nov single Vest, za katerega vizuelno podobo je posrkbela ekipa Nejca Smodiša.

- Oglas -