― Oglas ―

Stella: »Vedno bom pela s tistimi in za tiste, ki jih imam rada!«

Za imenom Stella se skriva iskriva, nasmejana in vedoželjna Špela Jezovšek iz Šentjurja. Mlada glasbenica je pri svojih 20 letih prejela že številna državna...
DomaNoviceTretji kanu v poletje stopa z disko vročico

Tretji kanu v poletje stopa z disko vročico

Slovenijo je ob vročinskem valu zajela še disko vročica! Zasedba Tretji kanu se predstavlja z novim poletnim singlom 'V mestu je vroče'.

- Oglas -

Takole so zapisali: “Tu smo. Z aerobiko, s plesom, z gimnastiko, dihanjem, s poskakovanjem, z znojenjem in disko ritmi! Sodelujete z nami. Samo nekaj prostora pred televizijo potrebujete, nekaj dobre volje in že lahko začnemo …

“V mestu je vroče, pod soncem se topim.
In čakam, da najdem,
začutim, kar si želim.
Izgubi se, veš, da ne morem več nazaj,
poljubi me, vse bisere sem dal na stran …”

Sicer pa skupain po divjem tednu – nastopu v oddaji Izštekani na Valu 202 z Juretom Longyko, s katerim so Tretji kanu otvorili praznični teden Vala 202, nastopu na Četrtkovih večerih na Špini v Izoli, kamor jih je povabil Drago Mislej – Mef – zdaj plujejo proti Mariboru, kjer bodo v petek, 25. junija, nastopili v Art kampu ob otvoritvi Festivala Lent.

To poletje jih boste lahko slišali še 13. avgusta 2021, ko bodo v Kobaridu nastopili z bratskimi bluzerji El Kachon. Pa še kaj se bo našlo, pravijo.

———-
Besedilo: Jan Medle
Vokal: Anja Pavlin & Jan Medle
Glasba: Tretji kanu
Bobni: Žiga Dobravc
Kitare: Jan Medle
Bas kitara: Sondža
Produkcija, programiranje, mix, aranžiranje: Peter Penko
Mastering: Torulsson@808 Mastering
Video produkcija: Super Lunar video

- Oglas -